Hannah Andersson

Front-end utvecklare

Om mig

Jag heter Hannah och är en nyfiken och dedikerad front-end webbutvecklare som brinner för användbara, skalbara och inkluderande gränssnitt. Arbetar på distans för SthlmConnection i Göteborg där jag strävar efter att skapa fantastiska användarupplevelser som kombinerar ny teknik och väletablerade mönster.

Jag har introducerat formgivare för modulär design, styrt upp deploysystem med back-end utvecklare och varit huvudutvecklare på flera projekt. Jag uppskattar bra design, men jag vet också att det är inte tillräckligt för att göra ett projekt framgångsrikt.

Tillgänglighet och användbarhet ser jag som självklarheter, därför tror jag på ett tätt samarbete mellan UX, formgivare och front-end utvecklare.

Förutom att jag är front-end utvecklare har jag också drivit en webb- och kommunikationsbyrå med kunder som Läkare Utan Gränser och Sverige för UNHCR. Jag har en högskoleexamen i grafisk design och webbutveckling och har flera års arbetslivserfarenhet från att jobba som konsult.

Jag vill jobba med projekt som jag kan vara stolt över, vara med i fantastiska team och utveckla min kompetens. Hör av dig om du är intresserad av att hjälpa mig dit!

Jag är specialiserad på

 • Includerande design

  Ge en bra användarupplevelse för alla, oavsett förmågor eller sammanhang.

 • Modulär design

  Säkerställer en konsekvent design och påskyndar utvecklingen.

 • Stilguider

  Levande stilguider gör det lättare att underhålla sajter över tiden, samt ger en överblickbar dokumentation.

 • Progressive Enhancement

  Jag brukar börja med ren, semantisk HTML, lägger till CSS för att göra designen levande och förbättrar upplevelsen ytterligare med JavaScript.

 • Responsivt

  Oavsett om du använder en telefon eller en stationär dator, ska du få en bra användarupplevelse.

 • Drupal & WordPress

  Jag har byggt webbplatser i Drupal och WordPress i mer än sex år, och jag älskar det fortfarande!